Piaggio Koffiewagen

U zocht een Piaggio Koffiewagen? Dan heeft u deze gevonden bij Ciao, dé leverancier van koffie op locatie. Ciao brengt een groet in het Italiaans in de vorm van een van de meest kenmerkende producten van datzelfde land: koffie. Vergeet voor even de wijn, mode, Parmezaanse kaas, Ferrari’s, historische gebouwen en de altijd verzorgt uitziende voetballers. Denk aan Italiaanse koffie, en ruik het ook.

De Piaggio Koffiewagen is een vrolijke groet voor iedereen die hem maar op het netvlies krijgt. Wie vervolgens gehoor geeft aan de lokroep van de stijlvolle koffiebar zal een stapje dichter in de richting van Italië zetten door een heerlijke koffie te drinken, misschien wel meer ook.
De Piaggio Koffiewagen geeft dan ook een sfeervolle en vooral smaakvolle invulling aan uw evenement, beurs, feest, congres of andere speciale gelegenheid. Ciao brengt en haalt de Piaggio Koffiewagen op de afgesproken tijd en zo haalt u een volledig toegeruste koffievoorziening binnen.

Op onze website informeren we u graag over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Neem gerust een kijkje en ontdek welke producten we allemaal nog meer kunnen leveren. Verder vindt u op de website contactgegevens en meer informatie over onze service.