Mobiele Espressobar

Wat misschien nog ontbreekt op uw evenement of gelegenheid is een mobiele espressobar. Als het aan Ciao ligt, ontbreekt deze mobiele espressobar in ieder geval niet lang meer. U bent bij Ciao aan het juiste adres om zo’n complete koffievoorziening op locatie te regelen.

Ciao helpt soms ook klanten die á la minute een mobiele espressobar nodig hebben omdat hun vaste koffieautomaat plotseling dienst weigert. Maar meestal mag een mobiele espressobar van Ciao dienen als geurend rustpunt op een evenement of speciale gelegenheid. Eigenlijk is zo’n espressobar een aangename paradox. Het is inderdaad een rustpunt, maar dankzij een espresso, cappuccino of latte macchiato zitten mensen er snel weer vol energie. Juist daarom doet de mobiele espressobar van Ciao het zo goed op beurzen.

Ciao levert een compleet verzorgde mobiele espressobar die van alle gemakken is voorzien. Espresso begint met vers gemalen koffiebonen met de juiste branding, continueert in een technisch hoogwaardige automaat en eindigt met een fijne smaakbeleving tijdens misschien wel een aangenaam gesprek.

U bent van harte welkom op onze website om te ontdekken wat Ciao voor u en uw koffiegelegenheid kan betekenen.