Espressobar huren

Bij Ciao kunt u een volledig toegeruste espressobar huren. De Italianen gebruiken ciao, zoals u waarschijnlijk wel weet, als openings- en afscheidsgroet. Voor de echte taal- en vertaalliefhebbers is het nog interessant te weten dat ciao in Italië van oudsher een slaafse of dienende ondertoon heeft. Het betekent van origine dus niet zomaar ‘hallo’ of ‘doei’, maar eerder ‘hallo, ik sta tot uw dienst’.

Maar wat heeft dat nu nog te maken met Ciao waar u die volledig toegeruste espressobar kunt huren? Alles. Zoals de begroeting ‘ciao’ werkt Ciao ook van begin tot eind. Wij luisteren precies naar de wensen van onze klanten, leveren naar die wens en zien een opdracht pas als voltooid als we de espressobar weer opgehaald hebben bij een tevreden klant. De dienende bijklank van het Italiaanse ciao gaat ook zeker op voor ons bedrijf. U wilt koffie op locatie en daarvoor staan wij tot uw dienst, zodat we uiteindelijk gezamenlijk uw klanten, medewerkers of gasten kunnen verwennen met een smaakvolle espresso van een sfeervolle bar.

Hier kunt u terecht als u meer informatie wilt over de espressobar die u bij Ciao kunt huren. U mag natuurlijk ook direct contact opnemen, wij staan u graag te woord.