Barista op locatie

Op ieder evenement, iedere speciale gelegenheid, of het nu in de ochtend, middag of avond is, krijgt de bezoeker of gast vroeg of laat zin in een kop koffie. Koffie is onmisbaar en goede koffie is van absolute meerwaarde, het is de smaakvolle smeerolie voor een goed gesprek en een behaaglijke aanwezigheid. Goede koffie vraagt om een barista op locatie van koffieservicebedrijf Ciao.

Een barista op locatie maakt het verschil ten opzichte van andere speciale gelegenheden of locaties binnen een evenement. Op een beurs krijgen bezoekers bijvoorbeeld overal koffie aangeboden, zullen ze een kopje extra doen als de koffie lekker is en zullen ze twee kopjes extra doen als een barista op locatie de koffie presenteert. Dit levert de vertegenwoordiger op een beurs waardevolle extra gesprekstijd met de bezoeker.

Regelmatig wordt er nog belabberde koffie geschonken, ook al begint een goede automaat de norm te worden. Om boven die norm uit te stijgen is een barista op locatie een pre. Hij of zij bereidt een optimaal koffieproduct dat goed op smaak is en een lust is voor het oog, eventueel vergezeld van wat extra informatie.

U bent hier van harte welkom, bekijk er de voordelige producten en diensten van Ciao en vindt onze contactgegevens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.