Piaggio Koffiebar

De Piaggio Koffiebar is een echte blikvanger op uw evenement, feest of andere speciale gelegenheid. Uit ervaring weten we bij Ciao dat de Piaggio Koffiebar prima oogt op een beurs, congres of buurtfeest. Bovenal garandeert koffieservicebedrijf Ciao een goed functionerende Piaggio Koffiebar en daarmee smaakvolle koffie voor welke gelegenheid dan ook.

De koffiebar is uitgerust met moderne stijlvolle apparatuur die een antwoord heeft en geeft op alle mogelijke koffiebestellingen. Ciao gaat graag het gesprek aan met klanten, maar over de uitgangspunten valt niet te twisten: koffie op temperatuur, gemaakt van verse bonen, met een mooie crèmelaag of een mooi melkschuim en met een uitgebalanceerde smaak. Daar hebben we gelukkig ook nog nooit iemand over horen klagen! Ciao denkt vervolgens mee over alle bijkomstige materialen, want presentatie van koffie gaat verder dan een koekje en een glimlach van de barman of barrista.

Zo willen we het gevoel, de geur en de smaak van de Italiaanse koffiecultuur overbrengen. Dat doen we met liefde voor het product en passie voor zaken.

Kijk gerust verder op onze website, om meer informatie te vinden en vooral om nog iets meer van Italië en koffie te proeven vooraleer u echt de koffie uit onze Piaggio Koffiebar in handen heeft.