Mobiele koffiebar

Is de mobiele koffiebar niet precies wat u zoekt? Dan schroeft Ciao de wielen er graag voor u onderuit, want dan is het geen mobiele koffiebar meer. Dat is natuurlijk kolder, maar het geeft aan hoe ver wij zullen gaan om met u mee te denken en met u mee te werken om datgene te realiseren wat uw evenement nodig heeft, koffie op locatie.

Met de mobiele koffiebar op uw evenementenlocatie haalt u een sfeervolle smaakmaker binnen. Het is een genot voor de inwendige en uitwendige mens. Weinig is zeker in het leven, behalve dat er op gezette tijden een heerlijke kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato gedronken moet worden. Wanneer de situatie erom vraagt kan daarvoor een mobiele koffiebar van Ciao uitkomst bieden.

Ciao verzorgt een volledig toegeruste mobiele koffiebar en neemt u daarmee een zorg uit handen. Regelmatig horen wij terug dat mensen aan onze bar de juiste contacten hebben gelegd en de gezelligste momenten hebben beleefd. Koffie blijkt eens te meer het smeersel voor zakelijk contact en menselijke interactie.

Voor een mobiele koffiebar op locatie kunt u direct contact opnemen met Ciao of nog eens rustig verder kijken op onze website. Wij adviseren u daarbij één ding in gedachten te houden wat internet niet bieden kan, de heerlijke geur van koffie.