Barista huren

U denkt er aan om een barista te huren? Dat kan bij koffieservicebedrijf Ciao. Wij brengen u en uw klanten, gasten of medewerkers een complete en unieke koffiebelevenis want u kunt bij ons een barista en ook een koffiebar huren.

Ciao is zoals u wel weet in Italiƫ een groet, en in Nederland is Ciao het bedrijf dat een Italiaanse groet brengt in de vorm van koffie. Hoe anders kan dat dan met de barista die u bij ons kunt huren? Onze barista brengt ten eerste smaakvolle koffie. Het is een vakman en die staat garant voor een optimaal koffieproduct. Maar hij, of zij, gaat verder. Want een ware barista weet de sfeer van de Italiaanse koffiecultuur over te brengen, zelfs op een welbekende Hollandse regenachtige dag. Een barista van Ciao bezit uitgebreide kennis over het bereidingsproces en de techniek van de koffieautomaat, en weet dit uit te dragen in woord en natuurlijk in een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato.

U haalt een professional in huis en krijgt daar geen spijt van.

Op onze website vindt u meer informatie over de producten en diensten van Ciao. Neem gerust vrijblijvend contact op om te bespreken wat Ciao voor u kan doen.