Espressobar

Bent u ooit in Italië in een espressobar geweest? Met een espressobar van Ciao haalt u precies die klassieke Italiaanse beleving binnen. Die espresso ervaring begint met geroezemoes van mensen die de laatste nieuwtjes uitwisselen uit hun persoonlijke leven of de politiek. Dit geroezemoes wordt al gauw overtroffen door de geur die de daadwerkelijke espresso verspreid. Een opmonterende geur die de neus kietelt of zelfs zacht prikkelt, walmend en meeslepend tegelijk. In Italië is het dan een komen en gaan van mensen, ze drinken hun espresso, cappuccino of latte macchiato en genieten intens van deze heerlijke smaaksensatie.

Ciao verhuurt u een volledig uitgeruste espressobar die mensen net als in Italië de gelegenheid biedt rustig tot elkaar te komen onder het genot van en overheerlijk koffieproduct. En daar zit volgens ons ook een belangrijke kracht van koffie: het is het smeermiddel voor contact tussen mensen, of dat nu zakelijk of persoonlijk is. Vandaar dat onze espressobar ook vaak op beurzen staat als aanvulling op het decor en de voorzieningen van uiteenlopende bedrijven. Een kopje koffie doet de mens goed en in de juiste sfeervolle omgeving doet het wonderen. 

Natuurlijk past onze authentieke espressobar uitstekend in de glamour die steeds vaker normaal is op beurzen. Toch komt hij net zo goed tot zijn recht op evenementen en bij productdemo’s in supermarkten. Ciao creëert waar u maar wilt de juiste sfeer en biedt uw bezoekers een koffie en een unieke ervaring. We zorgen er natuurlijk voor dat de koffiemachine in technisch optimale staat verkeerd bij aanvang van de werkzaamheden. Dat vinden we niet meer dan normaal, net als een hoogwaardige presentatie en service. Een mooi onderdeel van die presentatie en service zijn de lekkernijen voor bij de koffie. Op uw verzoek zorgen we voor de ‘cantuccini alla mandorle’, echte Italiaanse amandelkoekjes. Daarnaast is een breed assortiment lekkernijen mogelijk: bonbons, stroopwafels, appelflappen, worstenbroodjes of andere door u zelf gekozen zoete of hartige hapjes.

Ciao biedt een uitstekende service en leveringsvoorwaarden, voor meer informatie over ons en de espressobar die we leveren kunt u terecht op deze website of neem gerust direct contact met ons op.