Koffiewagen

U zoekt een koffiewagen voor uw speciale gelegenheid? Dan heeft u die gevonden bij koffieservicebedrijf Ciao. Wij leveren u de koffiewagen waar u naar zoekt. Een stijlvolle mobiele koffiebar van waaruit het enige echte zwarte goud wordt geserveerd.

Ciao heeft passie voor koffie en dat zullen u en uw klanten, gasten of medewerkers merken bij het gebruik van de koffiewagen. Wij weten dat goede koffie begint bij bonen met de juiste branding, verse bonen welteverstaan. Vervolgens kan het hete water onder druk door de bonenmaling totdat een afgemeten heerlijk geurende kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato het resultaat is. Daarbij mag niet vergeten worden dat de presentatie verder moet gaan dan een perfecte crèmelaag en een glimlach van de barrista. Het juiste servies bij de juiste gelegenheid doet wonderen, en je hebt natuurlijk lepeltjes en lepeltjes en koekjes en koekjes.
Met een koffiewagen van Ciao haalt u een rustpunt en stralend middelpunt naar uw speciale gelegenheid. De koffiewagen kan uiteraard ook een gepaste ondergeschikte rol spelen, het is maar net waar u behoefte aan heeft.
Wij voorzien u graag van meer informatie. Daarvoor verwijzen we u door naar onze contactgegevens.