Koffiemobiel huren

Een koffiemobiel huren kan bij Ciao, dat kan zelfs uitstekend. Ciao is dé partner voor het creëren van een koffiebelevenis op een tijdelijke locatie. Met heerlijke koffie, een stijlvolle koffiemobiel om te huren en met alle door u gewenste service bedient Ciao u op uw wenken.

Ciao staat in Italië natuurlijk voor een begroting bij een ontmoeting. Bij ons staat het voor een ontmoeting met koffie naar Italiaanse maatstaven. Het is onmogelijk de sfeer, het klimaat en de mensen uit Italië te importeren en zo een ideale koffiebar te realiseren. Wat Ciao doet is de belevenis zoveel mogelijk evenaren in de koffiemobiel die u kunt huren. Daarvoor hebben we stijlvolle automaten, de juiste koffie en een bar met de juiste uitstraling. Uiteindelijk hoeft iemand die in Italië geweest is alleen de ogen te sluiten en goede koffie te ruiken om er helemaal terug te zijn. Wie de ogen open wil houden vindt voldoende aanknopingspunten in onze bar.

Ciao komt de koffiebar graag brengen en halen en wel op het moment dat u zelf wenst. Neem gerust contact op voor meer informatie of bekijk daarvoor onze website verder.