Koffie op lokatie

Een van de meest belangrijke taken voor politici, journalisten en televisiemakers is met een show, onderwerp of product doordringen tot het welbekende gesprek van de dag bij de koffieautomaat. Maar hoe zit dat dan als die koffieautomaat zelf nu juist ontbreekt? Dan heeft koffieservicebedrijf Ciao altijd wel een passende oplossing voor koffie op lokatie.

Ciao staat in Italiƫ voor een begroeting met hoi of hallo, en voor gedag zeggen. In Nederland staat Ciao voor een begroeting en een gedag met heerlijke vers gezette koffie op lokatie, waarbij bovendien benadering wordt gezocht van de Italiaanse sferen.

Ciao heeft hoge verwachtingen van zichzelf wat betreft producten en service, maar is ook realistisch: het echte gevoel van koffie op een willekeurige lokatie in ItaliĆ« valt niet te benaderen. Het Italiaanse klimaat valt natuurlijk moeilijk naar Nederland te halen, de Italiaanse koffie en koffietraditie zijn wat dat betreft vele malen makkelijker te importeren. Zo heeft Ciao zich op allerlei wijzen laten inspireren door Italianen en hun koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato en dat resulteert in een unieke beleving van koffie op de door u gewenste lokatie. Trakteer uzelf en uw gasten, medewerkers, relaties of klanten op deze belevenis. 
Kijk gerust verder op onze website voor meer informatie.