Koffie op locatie

Vele televisiemakers proberen iedere dag weer hun show of onderwerp tot gesprek van de dag te maken bij de koffieautomaat. Maar wat nu als die koffieautomaat zelf nu juist even geen zekerheid is?
Dan is er waarschijnlijk koffie op locatie nodig en daarvoor biedt Ciao de gewenste oplossingen.
Ciao staat in Italiƫ voor hoi, hallo, en dag, en in Nederland staat het voor koffie op locatie, mogelijk volledig in Italiaanse sferen.

Ciao biedt koffie op locatie voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, voorstellingen, netwerkbijeenkomsten en nog vele andere gelegenheden. Onze koffie op locatie smeert de keel en smeert het contact tussen uw medewerkers, klanten, gasten of relaties op die locatie. Wat daarbij helpt is de stijlvolle uitlijning van de mobiele koffiebar die wij u graag leveren. Wij willen juist voor uw speciale gelegenheid het verschil maken tussen de koffie van elke dag en de koffie die bijdraagt aan een memorabel moment of evenement.

Ciao kan uw behoefte aan een tijdelijke koffievoorziening invullen met een mobiele koffiebar die van alle gemakken is voorzien. Kon de geur van onze koffie u maar alvast bereiken. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden verwijzen we u graag door naar onze website.