Koffiebar huren

Wilt u een koffiebar huren? Dan zal iedere evenementenexpert u naar Ciao sturen. Ciao staat voor de Italiaanse openings- en afscheidsgroet, en Ciao staat wat ons betreft dan ook voor een bedrijf dat van begin tot eind service biedt als u een koffiebar wilt huren.

Wij komen de koffiebar met overheerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato graag afleveren op het exacte moment waarop u dat het beste uitkomt. Een evenement opbouwen kan soms complex zijn. Wij weten dat het dan, of in welke andere situatie ook, belangrijk is te kunnen vertrouwen op afspraken met een toeleverancier. Juist daarom levert Ciao ook een tot in de puntjes verzorgde koffiebar. Het zal u aan niets ontbreken en zo kan de ‘ingevlogen’ coffeecorner alleen maar een toegevoegde waarde zijn. Dit brengt uw gasten klanten of medewerkers zekerheid, sfeer, smaak en het levert u waardering op.

Voor u verder kijkt op onze website eerst nog even dit. Internet heeft één belangrijke beperking, namelijk dat het geen geur kan overbrengen. Neemt u daarom de geur van koffie in gedachten, of in de neus, en kijk dan verder op de website naar de koffiebar die u bij Ciao kunt huren.