Koffiebar

Is een koffiebar precies wat u zoekt? Dan bent u bij Ciao aan het juiste adres. Ciao heeft een smaakvolle oplossing voor het serveren van koffie op locatie. Zo staat er in een handomdraai een heerlijke koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato klaar voor u en uw medewerkers, relaties, gasten of klanten.

De koffiebar die Ciao levert, is een rustpunt op uw evenementenlocatie en tegelijkertijd het punt waar mensen een opkikkertje halen. Wij leveren uiteraard een stijlvolle bar met een koffieautomaat die van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u met onze mobiele koffiewagen indruk maken op dat ene gebied waar bijna iedereen verstand van heeft en liefhebber van is: koffie.

Ciao is specialist op het gebied van de mobiele koffiewagen. Onze paradepaardjes zijn de authentieke driewielers met cabine en laadbak. Als de koffiewagen eenmaal op beurzen staat, of op evenementen of productdemo’s in supermarkten, dan gaan de kleppen van de laadbak omhoog en verschijnt een stijlvolle bar van waaruit onze barista de lekkerste koffie kan serveren. mocht u te kampen hebben met ruimtegebrek dan is het ook mogelijk de koffie en koffiebeleving te serveren vanuit een wat compactere opstelling. Dan laten we het wagentje thuis en resteert alsnog alles wat nodig is voor goede koffie en de juiste sfeer.

Om ieder wat wils te kunnen bieden op uw evenement of gelegenheid, hebben we naar gelang de wensen van de opdrachtgever naast de verschillende koffievarianten ook een uitgebreid assortiment drinken en lekkernijen. Zo kunnen we natuurlijk thee maar ook verse sinasappelsap en warme chocolademelk serveren. En wat te denken van lekkernijen als bonbons en koekjes?

U mag van Ciao verwachten dat de koffiebar op de afgesproken tijd volledig startklaar wordt geleverd. Als echte liefhebbers beseffen we ons iedere ochtend bij het eerste bakkie weer hoe belangrijk de timing van koffie is. Dit besef en die liefhebberij ziet u terug in onze producten en service.

Kijk rustig verder op onze website en laat u verder informeren over de koffiebar die staat te popelen om voor u aan het werk te gaan. U mag zeker ook direct contact opnemen om de koffiebar direct in te schakelen.