Op locatie

Zodra wij op locatie aankomen hebben we ongeveer ’n half uurtje nodig om alles klaar te zetten.
Of we nu op een binnen- of buitenlocatie staan maakt voor ons niet uit. We kunnen geheel selfsupporting zijn en voorzien in onze eigen stroom- en watervoorziening.

Uiteraard is het makkelijker voor ons en goedkoper voor u als we gebruik kunnen maken van uw stroomvoorziening (220 volt) zodat we geen aggregaat in hoeven te zetten. Wateraanvoer is geen probleem want dat hebben we zelf aan boord.
Na de installatie zijn we voor u en uw gasten beschikbaar en gaan onze SCAE gecertificeerde barista's direct aan de slag.
De koffiebonen worden voor ieder kopje afzonderlijk direct vers gemalen (grind on demand) zodat er niets van de heerlijke aroma’s verloren gaat.

Of u nu uit onze disposable’s of uit ons stijlvol servies uw koffie drinkt, de smaak blijft verrukkelijk!

Mocht het niet mogelijk zijn om bij u op locatie onze nostalgische Piaggio Classico te plaatsen, dan kunt u gebruik maken van onze hippe koffiebarretjes. Deze zijn modulair en dus overal te plaatsen op uw bedrijf of thuislocatie.

Dat onze koffie overheerlijk smaakt zult u zelf moeten ervaren. Echter een indruk van onze professionele producten en diensten kunnen wij u al wel geven door middel van onze impressies.